zondag 29 januari 2023

Vakantiewoning

Dit heerlijke 6-persoons vakantieverblijf is vrijstaand, op zeer royaal terrein met diverse terrassen.

Onderaan deze pagina vind je een plattegrond.

Cascina (wijnboerderij) Attimo di Pace ligt op ca. 350 meter hoogte bovenaan een helling die aan de lange zijde uitziet over een nabijgelegen stuwmeer en aan de korte zijde over het dorpje Spigno Monferrato, Piemonte.

De indeling van het vakantiehuis is als volgt:

Royale hal, kleine slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, grote slaapkamer met tweepersoonsbed, en nog een grote slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Een ruime badkamer met wastafel, bidet, douche, toilet, zitbad en wasmachine. Eetkeuken met koelkast, oven, magnetron, veel werkruimte en royaal voorzien van keukengerei.  
Dan de woonkamer, met eettafel en stoelen (6), zithoek met o.a. twee-persoons zit/slaapbank, radio/CD installatie, tv met DVD en satelietontvanger. 

Tegenover het huis staat de "portico", destijds gebruikt als open, overdekte stalling voor landbouwmachines en hooizolder. Nu een ideale plek om uit de warme zon, lekker in de schaduw, toch buiten te genieten aan een lange tafel van bijvoorbeeld het lekkere Italiaanse eten. Of er gewoon te lezen, te kaarten, spelletje te doen, siesta te houden, noem maar op. 

Maar de warme zon is natuurlijk niet echt verkeerd! Er is veel ruimte rondom het huis met diverse terrassen om te genieten van de Italiaanse temperaturen! En om 's avonds vanuit een lekkere stoel of ligbed de zon onder te zien gaan. Er zijn diverse buitentafels, veel terrasstoelen en 4 zonne-ligbedden met luifeltje.

Zwembad

Het royale zwembad (8,5x 4,5 meter) ligt heerlijk aan de voorkant van de vakantiewoning. Vanuit de luxe keuken, of vanaf de terrassen, heb je een gezellig en vermakelijk uizicht op de activiteiten in en rond het zwembad. Het anderhalve meter diepe bad is half ingegraven, heeft rondom gras en uitstekende zonligging.

Aan de achterkant van het vrijstaande vakantiehuis staat een speeltoestel: klimrek met schommels en glijbaan. Verder is er voor kleine kinderen o.a. een skelter en fietsje.

Interieur foto's kunt u aantreffen in ons fotoalbum.

Voor een grote weergave klikt u in de plattegrond.

Spigno Plattegrond 2015