Over ons

Wij zijn twee families uit Harlingen die het huis “Attimo di Pace” (moment van rust) begin 2023 hebben gekocht van andere Nederlanders. Wij gebruiken het voor onze eigen vakanties en die van onze kinderen en verhuren een paar maanden per jaar. In onze zoektocht naar een groot huis in Piemonte (dichtbij zee en de alpen en op redelijke afstand van Nederland) belandden wij hier. Toen we de binnenplaats (tussen de open schuur en het huis) opliepen wisten we: dit is het! De rust en de ruimte…. Rust doordat het aan het einde van een onverharde weg op het plateau ligt en er een adembenemend uitzicht is aan alle kanten.Ā  Ruimte zowel om je heen als in het huis en de schuren. Wees welkom op deze bijzondere plek!

Neem contact op

info@spigno.nl

Wat anderen vinden

Deze mensen gingen je voor

 • Sprookjesachtig

  "Het verblijf op deze locatie was heel fijn en bijna sprookjesachtig. Mooie en serene plek en van alle gemakken voorzien. De hosts zijn (op afstand) vriendelijk en behulpzaam. We hebben vooral buiten verbleven gezien het goede weer. Een enorme aanrader voor wie echt van "rust" houdt en het niet erg vindt om wat langer te rijden voor boodschappen en vertier. "

  Laila (via AirBnb)

 • Heerlijk ruim huis

  "Wij hebben genoten van dit heerlijke ruime huis op een echt schitterende locatie! Het huis was groter dan we hadden verwacht. Grote keuken en woonkamer en goede afmetingen van de slaapkamers. De eigenaar was op afstand zeer goed bereikbaar en reageerde direct. De kinderen (en ouders) hebben ook genoten van het zwembad."

  Matthijs (via VRBO)

 • Prachtig uitzicht

  "Spigno Italia is precies wat je verwacht: een zeer mooie en rustige omgeving met een prachtig uitzicht. šŸ˜ Het huis heeft alles wat je nodig hebt en de bedden zijn comfortabel. De buitenruimte is erg groot en biedt de mogelijkheid om in de achtertuin te spelen, een duik in het zwembad te nemen of gewoon te lezen op een zonnebank of te genieten van de zonsondergang."

  Carol (via AirBnb)