Over ons

Wij zijn twee families uit Harlingen die het huis “Attimo di Pace” (moment van rust) begin 2023 hebben gekocht van andere Nederlanders. Wij gebruiken het voor onze eigen vakanties en die van onze kinderen en verhuren een paar maanden per jaar. In onze zoektocht naar een groot huis in Piemonte (dichtbij zee en de alpen en op redelijke afstand van Nederland) belandden wij hier. Toen we de binnenplaats (tussen de open schuur en het huis) opliepen wisten we: dit is het! De rust en de ruimte…. Rust doordat het aan het einde van een onverharde weg op het plateau ligt en er een adembenemend uitzicht is aan alle kanten.  Ruimte zowel om je heen als in het huis en de schuren. Wees welkom op deze bijzondere plek!

Neem contact op

Wat anderen vinden

Deze mensen gingen je voor

 • De locatie was ideaal

  "Het terrein rondom de villa was prachtig, met de wijngaard voor het huis, de volgroeide bomen en de speelweide. Het zwembad was ook geweldig en perfect om af te koelen op warme zomerdagen. De locatie van de villa was ook ideaal."

  Paulien

 • Zeer compleet

  "We hebben genoten van ons verblijf in deze boerderij met prachtig uitzicht. Het huis is zeer compleet ingericht, alles is aanwezig. De bedden zijn zeer comfortabel en we hadden alles wat we nodig hadden voor ons verblijf"

  Ethan

 • Fantastisch

  "Ons verblijf in deze villa was fantastisch! Het is zeer groot, je hebt alles voor jezelf, privacy op en top. Het geheel geeft je een enorm gevoel van rust. Dit komt waarschijnlijk ook door het adembenemende uitzicht."

  Olivia