zondag 29 januari 2023

Huurvoorwaarden 

Huur mogelijkheden:

In het hoogseizoen is huur van de vakantiewoning alleen per week mogelijk. Daarbuiten is het ook mogelijk enkele dagen in Attimo di Pace te verblijven (minimaal 3 nachten, zie het jaarschema voor de mogelijkheden). De inrichting van het vakantiehuis is erop afgestemd zes tot acht personen te huisvesten, verhuur is in principe afgestemd op zes personen.

Aankomst en vertrek:

Bij weekhuur aankomst en vertrek van zaterdag tot zaterdag, waarbij het vakantiehuis vanaf 16.30 uur ter beschikking staat, terwijl het vertrek voor 10.00 uur dient plaats te vinden.
 

Boeking:

De boeking heeft pas een verplichtende waarde nadat de aanbetaling is ontvangen.
 

Betalingsvoorwaarden:

Aanbetaling: ter bevestiging van de boeking dient huurder 50% van de totale huursom, vermeerderd met de borgsom over te maken. 

Het restant van de huursom én de schoonmaakkosten voor de vakantiewoning dienen uiterlijk zes weken voor aanvang van de huur te zijn ontvangen. 

Terugbetaling bij annuleren: bij annulering tot zes weken voor aankomstdatum wordt 90% van de aanbetaling, plus de borgsom terugbetaald. Bij annulering binnen zes weken voor aankomstdatum wordt 20% van het totaalbedrag terugbetaald.