zondag 29 januari 2023

Wat vinden onze gasten van Attimo di Pace

  een bloemlezing uit ons gastenboek.

Het was heel bijzonder om, na het lezen van "Si! en amen" een en ander in het echt te zien. We hebben genoten van het vakantiehuis, het zwembad, de vrije ligging, het prachtige weer en het mooie uitzicht!

[R, A en M, Vollenhove] 


Het was heerlijk toeven in "Attimo di Pace". De website heeft geen woord gelogen!

[JP en I, Maarssen] 


Wat hebben we genoten in jullie luxe "Attimo di Pace", een zeer toepaselijke naam. Het zwembad was helemaal TOP ook dankzij het schitterende weer!

[Fam B, Baarn] 


Wij hebben hier een prachtige vakantie gehad. Wij hebben 12 dagen schitterend weer gehad... De vakantiewoning is ons goed bevallen. Hij is ruim, goed geoutilleerd, gezellig, boeken, kaarten etc.

[Fam de G, Utrecht] 


Spijt, spijt, spijt..... dat we hier weer weg moeten! Het was heerlijk. We hebben genoten, gerust, heel veel plezier gehad. Kortom: voor herhaling vatbaar.

[Fam. v. C, Zeewolde] 


Heerlijk! zo'n goed ingerichte vakantiewoning. Misschien wel heel Hollands om daar waarde aan te hechten maar, op één uitzondering na, hebben we geen vakantiehuizen gehuurd waar enige sfeer in zat of er was bijna niets in huis. 

[M en C, Wageningen] 


Wat heerlijk om bij jullie thuis te komen op dit mooie, bijzondere plekje hier op de berg in Italië. Dit voelt inderdaad goed! Ik wens jullie dan ook nog heel veel mooie, gezellige en bijzonder momenten toe in "Attimo di Pace"

[R en D, Zeewolde] 


Mochten er goddelijke aardse ervaringen op aarde zijn, dan hebben we nu een pelgrimsoord ontdekt. Immers, vertrekkend uit druilerig Nederland met 10 graden en na 11 uur aankomend in 25 graden met blauwe lucht en rust en stilte is een ervaring op zich, Goddeliijk! Een heerlijke stek lieve mensen, hartelijk dank.

[J en N,  Ede]


Wat een rijk gevoel moet dat geven om hier te staan en rond te kijken en te bedenken; "dit plekje is van ons". Bedankt dat wij ook mochten genieten van deze geweldige plaats.

[C en R, Baarn]


Wat hebben we genoten! Het vakantiehuis was super! Meer keukenspullen dan we thuis bezitten dus iedere avond lekker gekokkereld.Vanavond gaan we naar Ristorante Regina en zijn zeer benieuwd.... ("Regina was super! Als we dat eerder geweten hadden, hadden ze ons veel vaker gezien!") We hebben veel ritten gemaakt in het wijngebied en naar Genua. Ook veel gewandeld!

[Fam S, Soest]